Over ons

Nu kunnen eindelijk alle Denen met een internetverbinding de wachtrij overslaan bij de oude plaatselijke apotheek, dus je kunt nu online je boodschappen doen: het is vrij eenvoudig en de medicijnen die je koopt vind je direct thuis of in de brievenbus.

De reden waarom het nu mogelijk is om online bestellingen van medicijnen te beheren, is dat ook apotheken zich hebben aangesloten bij de golf van technologie, waardoor de relevante wetgeving is versoepeld en nu alleen al in Denemarken enkele miljarden kronen vertegenwoordigt.

De overgrote meerderheid van onderzoekers en industrie-experts is het erover eens dat iedereen hiervan profiteert. U als klant hoeft niet naar de apotheek en de leveranciers kunnen een link overslaan. Als er geen fysieke winkel is om deel te nemen aan de taart die facturering en winst vormt, profiteert u uiteindelijk als klant en gebruiker, omdat het resultaat is dat al het andere hetzelfde is, lagere prijzen.

En als u nog steeds advies en begeleiding nodig heeft met betrekking tot uw medicijnen of aandoening, zijn de gebruiksaanwijzingen nog begrijpelijker gemaakt en is de gids gestroomlijnd. Ook kunt u altijd contact opnemen, net als in Denemarken kunt u altijd uw huisarts bellen of langskomen bij uw plaatselijke OTC-apotheek.

Apotheker wendde zich tot u

De sterke vooruitgang van het internet in de afgelopen jaren en het feit dat wetgevers zich realiseren dat bijvoorbeeld zieke mensen enorm kunnen profiteren van de mogelijkheid om hun voorgeschreven medicijnen online te kopen, hebben het tegenwoordig gemakkelijker gemaakt om hun drugszaken op te lossen van thuis achter de computer.

Bovendien is alle logistiek met betrekking tot online winkelen tegenwoordig superefficiënt, dus u kunt uw medicijnen op een dag bestellen en ze zeer snel krijgen. Ja, u kunt er altijd op rekenen dat u ernaar streeft om de producten zo snel mogelijk te leveren.

Met andere woorden, uw plaatselijke apotheker is naar uw huis verhuisd.

Online advies en begeleiding

Net als in de traditionele apotheek zijn de medewerkers achter de webapotheek geschoold in de geneeskunde en weten dus waar ze mee te maken hebben. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor advies en begeleiding bij de verschillende pillen en tabletten die u bij ons bestelt. Verder heb je veel keuze tussen verschillende merken en verschillende hoeveelheden en maten.

We hebben grote voorraden medicijnen en die raken niet op, en als dat toch gebeurt, hebben we toegang tot leveranciers die de producten vrij snel kunnen kopen. Daarom werkt de webapotheek minstens zo goed en even efficiënt als de klassieke fysieke winkel die je thuis kent uit de voetgangerszone.

Bij een online apotheek kun je alles krijgen, van advies tot specifieke medische discussies, en krijg je begeleiding van een van de vele apothekers, verpleegkundigen en andere opgeleide professionals. Het duidelijke voordeel van een gesprek is om u de beste kennis te geven van uw ziekten en hoe u het meeste uit uw medicijnen kunt halen. Alles vindt online plaats en er zijn geen grenzen aan wat u met ons kunt bespreken.

De patiënt wil bijvoorbeeld praten over:

 • Hoe het medicijn het beste kan worden gebruikt en hoe het werkt
 • Mogelijke bijwerkingen van het medicijn.
 • Als u zich zorgen maakt of meer informatie nodig heeft
 • Hoe haalt u het meeste uit uw behandeling
 • Verschillende kennis over financiële subsidies van de staat.

Waarom zou ik voor een online apotheek kiezen?

De duidelijke voordelen van het gebruik van een webapotheek, zoals hierboven beschreven, zijn hoge efficiëntie en gebruiksgemak. Nu jogt u niet meer met een ziekte naar de apotheek, maar kunt u uw bestellingen beheren waar u zou moeten zijn: thuis, in uw ziekenhuisbed.

Daarnaast worden bestellingen in online apotheken discreet geplaatst en hoeft u de apotheker in opleiding niet in de ogen te kijken. Het is goed als het minder spannend is om in het openbaar over je ziekte te praten.

Met andere woorden, er is totale discretie, u kunt op de bank gaan liggen en uw bestelling plaatsen en dan bent u zeker van een efficiënte en veilige zaak met snelle levering op uw adres.

Veel plezier!

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop