Kopen Priligy Generiek in Belgie

Priligy Generic
Beschikbaarheid:Ja ✓
Betaling:VisaMasterCard

Priligy – medicijnen die het orgasme vertragen, de kwaliteit van de mannelijke erectie verbeteren, voortijdige ejaculatie voorkomen. In tegenstelling tot Viagra, dat wordt voorgeschreven om erectiestoornissen te behandelen, verbetert Priligy niet alleen de kwaliteit van geslachtsgemeenschap, maar verlengt het deze ook.

Op de website van onze online apotheek kunt u een kopen zonder recept medicijnen de seks te verlengen tegen een betaalbare prijs. We verkopen alleen kwaliteit producten, we garanderen de veiligheid en vertrouwelijkheid van online aankopen.

Priligy Generiek 60mg

Pakket Prijs Per Pillen Sparen Bonus
60mg x 10 pillen
41
€ 4 € 0 - Kopen
60mg x 20 pillen
€ 86 / 66
€ 3 € 20 + 4 pillen Kopen
60mg x 30 pillen
€ 121 / 91
€ 3 € 30 + 6 pillen Kopen
60mg x 60 pillen
€ 217 / 157
€ 3 € 60 + 8 pillen Kopen
60mg x 90 pillen
€ 318 / 228
€ 3 € 90 + 10 pillen Kopen
60mg x 120 pillen
€ 533 / 293
€ 2 € 240 + 10 pillen Kopen
60mg x 180 pillen
€ 784 / 424
€ 2 € 360 + 10 pillen Kopen

Wie zou moeten zoeken seks

naar Priligy Generic voor verlenging van Een van de meest populaire Priligy is Dapoxetine. Artsen raden aan om het in dergelijke gevallen voor mannen te kopen:

 • onvermogen om de ejaculatie onder controle te houden, de penis in een erecte staat te houden;
 • het snelle begin van een orgasme, eerder dan de man en zijn partner verlangen;
 • vroege ejaculatie door overmatige opwinding.

De tool gaat om met het probleem van seksuele impotentie, helpt een man zijn zelfvertrouwen terug te krijgen. 

Werkzaam bestanddeel, werkingsmechanisme en effect van Priligy – Dapoxetine

Het werkzame bestanddeel van het geneesmiddel is Dapoxetine. Selectieve remmer van serotonine heropname beïnvloedt bepaalde delen van de hersenen, houdt serotonine vast tussen neuronen, vertraagt ​​signalen over het begin van een orgasme, die worden verzonden door synaptische receptoren. Hierdoor treedt er geen voortijdige ejaculatie op en wordt geslachtsgemeenschap verlengd met 30-60 minuten.

Aanbevelingen voor het innemen van Paroxetine-tabletten, het begin van de werking en de duur ervan

Dapoxetine wordt opgenomen in de bloedbaan en begint te werken na 40-60 minuten, het is gedurende deze tijd dat de tablet vóór intimiteit moet worden ingenomen. Priligy werkt generiek gedurende vijf uur, waardoor een man meerdere geslachtsgemeenschappen kan hebben. 

Het effect treedt alleen op in aanwezigheid van erotische stimulatie, dus het optreden van een ongewenste erectie op het verkeerde moment is uitgesloten. Priligy generieke tabletten mogen niet vaker dan eenmaal per 24 uur worden ingenomen. Ze zijn niet verslavend en kunnen lange tijd regelmatig worden gebruikt.

Wat is belangrijk om te weten voor degenen die Priligy

Dapoxetine gaan gebruiken – een medicijn dat bijwerkingen kan veroorzaken en een aantal contra-indicaties voor gebruik heeft. Om geen negatieve gezondheidseffecten te veroorzaken, is het noodzakelijk om generieke Priligy-tabletten alleen te gebruiken na overleg met een arts. Ze mogen niet worden gebruikt bij patiënten bij wie de volgende diagnose is gesteld:

 • hart- en vaatziekten, er is een pacemaker;
 • epilepsie;
 • lever- of nierziekte;
 • psychische aandoening;
 • maagzweer in de acute fase.

Dosering van Dapoxetine De

normale dagelijkse dosis Dapoxetine is 60 mg. Als aanvangsdosering kan de arts een halve tablet per dag aanbevelen – 30 mg Dapoxetine. De arts kan de dagelijkse dosis verhogen tot maximaal 90 mg als een kleinere hoeveelheid van de generieke Priligy niet het gewenste effect heeft.

De arts kiest een individuele dosering en bepaalt de duur van de cursus, rekening houdend met de leeftijd van de patiënt, de kenmerken van het organisme, de mate van verwaarlozing van de ziekte.

Verenigbaarheid met drugs en alcohol

Dapoxetine kan niet worden gecombineerd met bepaalde geneesmiddelen, dus vertel het uw arts als u het volgende gebruikt:

 • CYP3A4-remmers;
 • serotonineheropnameremmers;
 • monoamine oxidase remmers;
 • thioridazine;
 • antidepressiva.

Alcohol vermindert de geneeskrachtige werking van generieke Priligy en verhoogt het risico op bijwerkingen. 

Om de effectiviteit van Priligy Generic niet te verminderen, wordt het niet aanbevolen om zich te volproppen voordat u het inneemt en vet voedsel te eten.

Contra-indicaties voor het gebruik van Dapoxetine A-

medicatie is gecontra-indiceerd in geval van individuele intolerantie voor een van de componenten van de samenstelling. Wijs het niet toe aan minderjarige mannen en vrouwen.

Aangezien het medicijn duizeligheid, slaperigheid en andere bijwerkingen kan veroorzaken die de concentratie verminderen, kan het een negatief effect hebben. voor voertuigbeheer. 

Mogelijke

bijwerkingen Elke negatieve gezondheidsverandering die is opgetreden als gevolg van het gebruik van Priligy is een reden om te stoppen met het innemen van de tabletten en een arts te raadplegen. Meestal klagen patiënten over de volgende bijwerkingen:

 • apathie, zwakte, duizeligheid, slaperigheid;
 • hoofdpijn;
 • spier- en rugpijn;
 • blozen in het gezicht, roodheid van de huid;
 • verstopte neus;
 • lage druk;
 • tachycardie, kortademigheid;
 • dyspepsie, misselijkheid, braken.

Minder vaak voor bij mannen zijn er: depressie, angst, verminderd libido, moeite met het bereiken van een orgasme.

Overdosering van Dapoxetine

Generieke Priligy is een veilig vrij verkrijgbaar geneesmiddel. Maar een onredelijke, onafhankelijke verhoging van de dagelijkse dosering en een overtreding van het tablet-inname regime kan de ontwikkeling van ernstige bijwerkingen veroorzaken, die zich manifesteren door symptomen van vergiftiging.

In dit geval moet u stoppen met het innemen van Priligy en dringend medische hulp inroepen.

Hoe bewaart u Dapoxetine na aankoop 

Bewaar de tabletten in de originele verpakking, buiten het bereik van kinderen. Bewaar het product niet bij temperaturen boven 30°C. U kunt het geneesmiddel niet meer gebruiken na de vervaldatum die op de doos staat vermeld.

Aansprakelijkheid De

informatie op deze pagina is alleen voor informatieve doeleinden, is geen gebruiksaanwijzing en vervangt niet het professionele advies van een arts. De administratie van de online apotheek is niet verantwoordelijk voor het optreden van bijwerkingen en andere negatieve gezondheidseffecten die zijn ontstaan ​​door de zelfmedicatie van Priligy.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop